Strömma Turism & Sjöfart

Vi fick i uppdrag att göra en prospektfilm på rederiets sträcka Stockholm - Göteborg, för de flesta bekant som Göta Kanal. Här var fokus på att lyfta fram stämning, service och de naturupplevelser man får på den 2 till 6 dagars långa kryssningen med de K-märkta båtarna från sekelskiftet.


Skanska Jönköping

Skanska hörde av sig och ville ha film som visualiserade hur man arbetade med cirkulärekonomi i praktiken. Ett spännande och roligt jobb där fokus låg på att lyfta fördelarna med konceptet i kontakt med kommuner, på mässor och andra relevanta sammanhang.


CMB Chalmers

CMB:s stora event Ledarskapsdagen 2019 skulle dokumenteras på plats på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg, och temat för året var AI (Artificiell Intelligens). Vårt mål var att fånga stämningen, intressanta talare och göra intervjuer med representanter från näringsliv och myndigheter.


CMB Guldhuset

Under CMB:s Ledarskapsdagen utses en Guldhusetvinnare, där syftet är att lyfta fram "...unga förebilder som representerar ett gott ledarskap". Vi såg till att dokumentera prisutdelningen och gjorde en längre intervju med 2019 års vinnare Klara Jonsson, VD på Urbanista Stad.


Prizta Bemanning & Rekrytering

Prizta hörde av sig och behövde en rekryteringsfilm för att locka nya medarbetare på hemsida och sociala medier. Vi jobbade med intervjuer av konsulter och filmade dem i sin yrkesutövning.


SOJA

Vi fick förtroendet att spela in pressmaterial i form av intervjuer med nyckelpersonerna bakom den prisbelönta animerade långfilmen Topp 3 från animationsstudion SOJA. Filmen har visats bl.a. på SVT. Här syns regissören Sofie Edvardsson. Vi stod för film, ljud och ljus, och SOJA för klippning.


8190 Design / Room Mejts

Vi hjälpte webbyrån 8190 Design att skapa content till inredningsföretaget Room Mejts hemsida; en backdrop-film som kompletterades med stillbilder.